Hírek

Családi nap az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnáziumában

2019.01.03

A Bugyulófalva Szociális Szövetkezet legújabb „Vitamin Vadász” programjának keretein belül lehetőség nyílt a budapesti Radnóti Miklós iskola második és negyedik osztályos tanulóinak a gyümölcs és zöldség fogyasztási szokások javítását célzó Családi napon részt venni.

A vitamindús élelmiszerek iránti nyitottságot a program az idény szerinti gyümölcsök és zöldségek kóstoltatásával és...

Családi nap a szolnoki Pitypang Óvodában

2019.01.03

A Bugyulófalva Szociális Szövetkezet legújabb „Vitamin Vadász” programjának egyik kiemelt célja gyerekek és szüleik zöldség - és gyümölcs fogyasztási szokásainak javítása.

Cégünk munkatársai decemberben, a Szolnoki Pitypang óvoda nagycsoportosainak tartottak foglalkozást, ahol a gyerekek a hónapban frissen beszerezhető zöldségekkel és gyümölcsökkel ismerkedhettek.

A programot gyümölcsfelismeréssel kezdtük, ahol az...

Gondoltad volna, hogy a 8 éves kisgyerekek eszik a nyers céklát?

2018.09.24

Napjainkban egyre gyakoribbnak számít, hogy a gyerekek, de akár a felnőttek is kevésbé fogyasztják szívesen a zöldségeket és gyümölcsöket, pedig, ha megkóstolásához kedvet csinálunk, a gyerekek nagyon sok mindent jó ízűen fogyasztanak el.

A Bugyulófalva Szociális Szövetkezet legújabb „Kíváncsi Gyümölcs” pályázatának egyik kiemelt célja gyerekek zöldség- és gyümölcs fogyasztási szokásainak javítása.

A projekt keretein belül lehetőség nyílik több általános iskola és óvoda számára...

Bugyulófalva Szociális Szövetkezet H-1133 Budapest, Thurzó utca 5. D. ép. 2. em. 19. Telefonszám: (06 30) 327-4548 www.vitaminvadasz.com